Code 95

Welkom op onze speciale Code 95 pagina. Hier vindt u alle informatie over code 95.
Wij nemen al uw zorg uit handen op het gebied van Code 95. Of u het wil regelen voor uw personeel of als u het zelfstandig wil doen, alles is mogelijk!

Let op: het is op dit moment niet mogelijk om een totaal pakket af te nemen, alleen losse modules.

Losse modules:

Ook is het mogelijk om elke cursus los te volgen bij ons. Dit is bijvoorbeeld handig als u al voldaan heeft aan een deel van de nascholing. Heeft u ook wel eens gedacht aan ons 28 uurs-pakket? Dit is aanzienlijk goedkoper dan het volgen van de losse modules.

Meer informatie? Bel ons: 072-5766587
Mailen kan ook: info@niot.nl
Bijna elke beroepschauffeur moet voldoen aan de verplichte nascholing Code 95. Als een chauffeur hier niet aan voldoet dan mag hij of zij geen commercieel vervoer meer verrichten vanaf 10 september 2016. Voor bus- en touringcarchauffeurs is dit zelfs al een jaar eerder!

Wij bieden u en uw chauffeurs de mogelijkheid om bij ons een opleiding te volgen voor Code 95. NIOT levert een combinatie van theoretische en praktische opleidingen. Wij bieden kwaliteit, helderheid en ontzorgen.

Waarom kiezen voor NIOT?
  • Wij zijn ontstaan vanuit het internationale transportbedrijf Van den Heerik. Hierdoor hebben wij veel praktijkkennis in huis.
  • Veel chauffeurs zitten niet te wachten op iemand die hen iets komt bijleren. Dit weten en begrijpen wij. Wij bieden daarom ¬†praktische trainingen aan met ruimte voor eigen inbreng.
  • Wij passen de opleidingen (binnen de eisen van het CCV) aan uw wensen aan.
  • Wij bieden een flexibele planning, opleiding op zaterdag is mogelijk.
  • Wij bieden de cursus aan met gecertificeerd materiaal.
  • Wij bieden een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.