Over ons

NIOT b.v. (Nederlands Instituut Opleiding en Training) is ontstaan vanuit ervaringen in de transportwereld en in het bijzonder met Code 95 voor chauffeurs. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij weten wat chauffeurs aanspreekt, wat er onder hen speelt, wat een werkgever belangrijk vindt en waar de frustraties zitten.

NIOT richt zich hoofdzakelijk op opleidingen die gericht zijn op veiligheid. Wij beschikken in zowel Broek op Langedijk, Heerhugowaard als in Utrecht over leslocaties. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om trainingen in-company te verzorgen. Wij werken met trainers die ruime ervaring hebben op hun vakgebied en ook uit de praktijk weten waar ze over spreken.

Onze opleidingen zijn een mix van theorie en praktijk. Cursisten krijgen niet alleen theorie mee, maar zien ook praktische voorbeelden en worden hierin actief betrokken. NIOT garandeert korte communicatielijnen: één contactpersoon die met u meedenkt en waar u terecht kunt voor vragen.

Zoals gezegd is NIOT ontstaan vanuit de transportwereld. Inmiddels geven wij in vrijwel alle sectoren trainingen en cursussen.

Aanbod opleidingen
NIOT biedt zowel groepstrainingen, incompany trainingen als volledig verzorgde opleidingstrajecten aan.

Inschrijving CCV
Als opleidingsinstituut staan wij ingeschreven bij het CCV. Dit is nodig om de opleidingen mee te laten tellen voor Code 95. Wij verzorgen voor u de registratie bij het CCV en kunnen u adviseren over subsidies en brancheregelingen.

Wij zijn aangesloten bij CCV (onderdeel CBR), Gezondtransport, Nederlandse Reanimatie Raad en NIKTA.

KvK nummer: 55979661

NIOT is een prettige partij om mee samen te werken. Ze begrijpen dat snelheid belangrijk is en zorgen altijd dat mijn medewerkers snel en goed worden geschoold.

Nick Lenders

Compri Aluminium