Sport EHBO

SPORT EHBO, Speciale opfriscursus voor verenigingen

Sporten en blessures gaan niet goed samen. Voorkomen is beter dan genezen, maar elke trainer/coach krijgt ermee te maken dat een van zijn/haar sporters geblesseerd raakt. Snel bepaalde blessures herkennen en behandelen helpt vaak het genezingsproces te versnellen. Wanneer moet er bijvoorbeeld wel gekoeld worden en wanneer niet? Mag een kind bewegen bij blessure of kan hij beter blijven liggen totdat er professionele hulp is? Hoe kan ik testen of iets gebroken is?
Daarnaast komt het ook voor dat een kind verwondingen oploopt tijdens het sporten, bloedingen, schaafwonden, hoe gaat u hier het beste mee om?

Tijdens de één avond durende cursus Sport EHBO leert u omgaan met blessures, verwondingen en reanimatie. Onmisbaar voor iedere trainer of coach. Zo krijgt u de basisprincipes uitgelegd.
NIOT heeft speciaal voor sportverenigingen een cursus SPORT EHBO ontwikkeld. Deze cursus is bestemd voor alle trainers en coaches van een vereniging. In één avond worden een groot aantal meest voorkomende blessures, verwondingen en reanimatietechnieken besproken en geoefend.

Voor een totaal prijs van slechts € 350,- (exclusief btw) kunnen er maximaal 30 personen gelijktijdig deze cursus volgen. U betaald dus één vaste prijs ongeacht het aantal deelnemers (tot maximaal 30 personen per keer). Het is mogelijk om een certificaat (bewijs van deelname) te krijgen. Dit certificaat geeft aan dat u heeft deelgenomen aan de cursus.

Deze cursus is geen officiële EHBO (of BHV) cursus maar behandeld een aantal basisonderdelen.

Locatie
Wij verzorgen de cursus bij u op locatie, in uw eigen sportkantine of clubhuis.  Daarnaast is het ook mogelijk om de cursus op onze les locaties te volgen in Broek op Langedijk of Utrecht. Mocht de cursus bij u op locatie worden gegeven dan wordt er een kilometervergoeding gerekend vanaf Broek op Langedijk.

Aanmelden?

Aanmelden kan via: info@niot.nl of telefonisch: 072-5766587. Wij staan u graag te woord!.
Uiteraard kunt u hier ook terecht met al uw vragen.

Cursusdata

De eerstvolgende cursus is op 25 januari 2016 in Hardewijk. Schrijf u nu in via het inschrijfformulier.